• Familia Addams (Blu-ray Disc)
Descriere

O comedie de actiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale caror vieti incep sa fie serios afectate odata ce sunt pusi fata in fata cu sireata gazda a unui reality-show, in vreme ce se pregatesc de o mare reuniune de familie, pentru a sarbatori un eveniment major, in stilul caracteristic clanului Addams

De Halloween, clanul Addams revine asadar pe marile ecrane intr-o noua comedie de animatie cu cea mai bizara familie din cartier. Amuzanta, extravaganta, de-a dreptul iconica, familia Addams redefinese ce inseamna sa fii un bun vecin.

Fericiti cu stilul de viata binecunoscut al familiei lor, Gomez si Morticia se pregatesc de vizita unor membri din familia extinsa, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizata pentru Pugsley.

Nici nu se asteapta familia ca vecina lor vedeta TV Margaux Needler sa construiasca o comunitate prefabricata, plina de accente pop tehnicolor si de perfectionism. Odata ce ceata se ridica, Margaux este socata sa vada casa degradata a familiei Addams in varful dealului, singurul impediment care pare sa stea in calea visului sau de a vinde toate casele din cartier si de a deveni si mai adorata ca vedeta TV.

Caracteristici
Suport media 1 Blu-Ray Disc
Regia
Scenariul Matt Lieberman
Interpreți
Imagine Color
Ecran 16x9
Durata(minute) 87
Premiera 2019
Audio Dolby Atmos romana
Titrări romana
Clasificare AG
Țara SUA / Canada
Etichete:

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Familia Addams (Blu-ray Disc)

  • Producători UNIVERSAL PICTURES
  • Cod produs: BD0000356
  • Disponibilitate: Lipsă stoc Furnizor
  • 79,90 lei

Acest film poate fi vizionat numai de pe un dispozitiv echipat cu unitate BluRay (Bluray Player, PlayStation etc...)


Produse asemănătoare