Parfum De Glorie Vol. 3

Parfum De Glorie Vol. 3
Producător: TVR MEDIA
Cod produs: DVD-6422438010422
EAN: 6422438010422
Disponibilitate: Stoc limitat
Preţ: 14,90 lei
Fără TVA: 12,52 lei
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
4.5 (4.5/5)  2 opinii  |   Spune-ţi opinia

Parfum de glorie este un format de televiziune conceput de Dumitru Graur, dedicat valorilor sportive romanesti. S-au difuzat pana in momentul de fata, incepand cu luna mai 2005 si pana in decembrie 2008, pe doua posturi de televiziune, nu mai putin de 64 de episoade ale acestui serial de portrete ale marilor campioni. Audientele inregistrate, ca si aprecierile primite din partea publicului ne-au incurajat sa incercam sa redam si in format DVD acest program, care, dupa parerea autorului, se poate constitui intr-o adevarata „Colectie de schite pentru o necesara istorie a sportului romanesc”, o serie din care au fost editate deja primele două volume.

Al treilea DVD din seria Parfum de glorie contine episoadele consacrate fostelor mari sportive Gabriela Szabo (multipla campioana mondiala si olimpica la atletism) si Cristina Pîrv (cea mai buna voleibalista romanca din toate timpurile), regretatului fotbalist de geniu care a fost Florea Dumitrache (decedat in 2007), ca si echipei de legenda care a fost botezata „Craiova Maxima”, gratie performantelor obtinute pe plan international si nu numai.

Caracteristici
Suport mediaDVD
Ecrannormal (4/3)
Durata(minute)170
Premiera2009

„Parfum de glorie” este un format de televiziune conceput de Dumitru Graur, dedicat valorilor sportive româneşti. S-au difuzat până în momentul de faţă, începând cu luna mai 2005 şi până în decembrie 2008, pe două posturi de televiziune, nu mai puţin de 64 de episoade ale acestui serial de portrete ale marilor campioni. Audienţele înregistrate, ca şi aprecierile primite din partea publicului ne-au încurajat să încercăm să redăm şi în format DVD acest program, care, după părerea autorului, se poate constitui într-o adevărată „Colecţie de schiţe pentru o necesară istorie a sportului românesc”, o serie din care au fost editate deja primele două volume.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Etichete: Documentar
Produse asemănătoare
E-MEDIA ® Toate drepturile rezervate