Mandrie și Prejudecată Vol. 2

Mandrie și Prejudecată Vol. 2
Producător: BBC
Cod produs: DVD-6426054000065
EAN: 6426054000065
Disponibilitate: Stoc limitat
Preţ: 14,90 lei
Fără TVA: 12,52 lei
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
4.9 (4.9/5)  7 opinii  |   Spune-ţi opinia

Titlu original: PRIDE AND PREJUDICE
Interpreţi: Colin Firth, Jennifer Ehle, David Bamber, Crispin Bonham-Carter, Anna Chancellor, Susannah Harker, Barbara Leigh Hunt, Adrian Lukis, Julia Sawalha, Allison Steadman și Benjamin Whitrow
Regizori: Simon Langton

Conținut: Mândrie Și Prejudecată episoadele 4, 5 și 6

Sinopsis: Câștigătoare a prestigioaselor premii EMMY și BAFTA, seria "Mândrie și Prejudecată" e una dintre cele mai minunate adaptări de televiziune, în care decoruri somptuoase, imagini de referinţă și interpretări superbe se combină pentru a evoca, în modul cel mai fidel, clasicul roman al scriitoarei Jane Austen. La baza acestei povești pline de emoţie și acţiune stă relaţia dintre dl. Darcy, un tânăr și bogat celibatar, și Elizabeth Bennet, o tânără domnișoară extrem de inteligentă. Adaptată de scenaristul Andrew Davis, seria a beneficiat de o energie rar întâlnită într-o ecranizare de epocă, susţinută de interpretarea plină de pasiune a lui Jennifer Ehle precum și de prezenţa electrizantă a lui Colin Firth. Seria BBC "Mândrie și Prejudecată" a devenit peste noapte un mare succes de box office, ocupându-și locul în galeria celor mai vizionate drame de televiziune din istorie.

 

Caracteristici
Suport mediaDVD
RegiaSimon Langton
InterprețiColin Firth, Jennifer Ehle
MuzicaCarl Davis
ImagineColor
EcranLat
Durata(minute)163
Premiera1995
TitrariRomana

Partea a doua a miniserialului "Mândrie şi prejudecată" continuă povestea familiei Bennet, a arogantului domn Darcy și a misteriosului domn Wickham. Viaţa familiei Bennet este dată peste cap de "mişcări de trupe" neprevăzute, iar mr. Darcy, după refuzul dur primit la cererea în căsătorie adresată domnişoarei Elizabeth Bennet, se simte obligat să-i ofere acesteia explicaţii despre comportamentul său şi relaţia sa ciudată cu domnul Wickham. Dacă va reuşi s-o convingă pe Lizzy de justeţea convingerilor sale şi dacă amândoi vor reuşi să treacă peste prejudecăţi rămâne să vedeţi urmărind această ultimă parte a celei mai fidele ecranizări a romanului cu acelaşi titlu, scris de Jane Austen.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Etichete: Drama
Produse asemănătoare
E-MEDIA ® Toate drepturile rezervate