• GNOMEO ŞI JULIETA / GNOMEO AND JULIET 3D - 3D
Descriere

Gnomeo si Julieta/ Gnomeo and Juliet este cea mai frumoasa poveste de dragoste petrecuta vreodata intre. doi pitici de gradina. Intr-o aventura contemporana extrem de comica, variantele moderne ale celebrilor Capulet si Montague sunt doi vecini care nu se suporta. Din cauza competitiei dintre ei, gradinile lor au ajuns sa arate ridicol, pline pana la refuz cu pitici din teracota. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este ca atunci cand nimeni nu se uita, piticii prind viata si se comporta exact ca ei. De fapt, au imprumutat atat de bine trasaturile oamenilor, incat si conflictul dintre pitici s-a transformat intr-o adevarata vendeta. La fel ca pentru Montague si Capulet, apartenenta la clanurile Rosiilor din Gradina Rosie sau Albastrilor din Gradina Albastra e ceva extrem de important si implica si foarte multe responsabilitati.
Printre cursele cu masina de tuns iarba si incursiunile in piscinele oamenilor, se infiripa idila dintre Gnomeo si Julieta/ Gnomeo and Juliet, care, indragostiti pana peste urechi, sfideaza indelungata rivalitate a clanurilor lor.
Piticii sunt acompaniati in aventura lor de cei mai renumiti actori, vocile lor fiind interpretate de: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas si Hulk Hogan; in timp ce coloana sonora a filmului este compusa de Sir Elton John.

Caracteristici
Suport media BLURAY 3D
Regia
Interpreți
Ecran 16x9
Durata(minute) 84
Premiera 2011
Audio 5 1
Titrări Romana
Clasificare A.G.
Titlu original GNOMEO AND JULIET 3D
Etichete:

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

GNOMEO ŞI JULIETA / GNOMEO AND JULIET 3D - 3D

  • Producători INDIES
  • Cod produs: 3DBD00000021
  • Disponibilitate: Lipsă stoc Furnizor
  • 99,90 lei

Acest film poate fi vizionat numai de pe un dispozitiv echipat cu unitate BluRay (Bluray Player, PlayStation etc...)


Produse asemănătoare

Angry Birds: Stella - Sezonul 1 complet - DVD
Angry Birds: Filmul / The Angry Birds Movie - DVD
Micul Prinţ: Sezonul 2, Volumul 6 - DVD
Cartea Junglei / Jungle Book - DVD