• INFORMATORUL / INFORMANT, THE - BD
Descriere

The Informant / Informatorul este ecranizarea unui roman ce prezinta unul dintre cele mai celebre scandaluri industriale de la sfarsitul secolului trecut. Damon este Mark Whitacre, directorul diviziei de produse biologice a ADM, unul dintre cei mai mari producatori mondiali din domeniul alimentar.
In 1992, Whitacre a devenit unul dintre cei mai importanti whistleblower-i (adica “persoana care sufla din fluier”, termen economic ce denumeste angajatul care face publice informatii despre practicile ilegale din cadrul unei companii) ai tuturor timpurilor. Whitacre, care ocupa si functia de vice-presedinte al ADM, a dezvaluit FBI-ului practicile ilegale de fixare a pretului ale companiei, iar apoi a devenit o adevarata cartita a Biroului, inregistrand convorbirile board-ului ADM. “Cariera” lui Whitacre a devenit ulterior si mai spectaculoasa decat cea a lui Jeffrey Wigand (interpretat de Russell Crowe in The Insider), dar ce a patit vice-presedintele ADM vom vedea in filmul lui Sorderbergh.

Caracteristici
Suport media BD
Regia
Interpreți
Premiera 2009
Titrări romana, daneza, engleza, chineza, coreana, greaca, ebraica, thai, cantoneza, franceza, finlandeza, italiana, germana, norvegiana, olandeza, portugheza
Titlu original INFORMANT, THE
Etichete:

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

INFORMATORUL / INFORMANT, THE - BD

  • Producători WARNER
  • Cod produs: BD00000681
  • Disponibilitate: Lipsă stoc Furnizor
  • 29,90 lei

Acest film poate fi vizionat numai de pe un dispozitiv echipat cu unitate BluRay (Bluray Player, PlayStation etc...)


Produse asemănătoare