• ÎN AFARA LEGII / LAWLESS - BD
Descriere

LAWLESS/iN AFARA LEGII este un gangster-movie in care bine-cunoscutul regizor John Hillcoat ofera publicului o felie din tumultoasa istorie a faradelegilor din America. Filmul este povestea adevarata a faimoșilor raufacatori Bondurant: trei frați care fac contrabanda cu bauturi alcoolice și care iși incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibiției. Pelicula, ce are la baza relatarea ficționalizata lui Matt Bondurant despre familia sa, are in distribuție actori-vedeta din generația tanara - Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, bucurandu-se și de prezența unor nume sonore precum Guy Pearce și Gary Oldman. O poveste fascinanta despre crima și corupție, loialitate și iubire, brutalitate și tandrețe, LAWLESS/iN AFARA LEGII vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri.
in munții din Franklin County, Virginia, frații Bondurant sunt niște personaje notorii. Cel mai mare dintre aceștia, Howard (Jason Clarke), a reușit sa supraviețuiasca Primului Razboi Mondial, dar s-a intors acasa complet cutremurat de experiențele de pe front. Fratele sau Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza gripei spaniole, dupa ce aceasta boala necruțatoare le-a ucis parinții. El a reușit sa infranga boala datorita forței tacute și a invincibilitații viscerale și feroce care au ajuns sa-l defineasca. Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent. Cei trei traiesc vremurile grele dar au spirit de antreprenori și reușesc sa puna pe picioare o afacere infloritoare, fabricand bauturi alcoolice in mod ilegal. Dar se pare ca zilele de contrabanda cu bautura din ținutulul Franklin sunt pe sfarșite atunci cand in oraș sosește un nou șerif, Charlie Rakes (Guy Pearce), venit tocmai de la Chicago. Legea adusa de acesta este letala și corupta și va pune in pericol tot ce au reșit sa construiasca frații Bondurant, precum și tot ce reprezinta ei. Dar in timp ce restul lumii cedeaza sub presiunea exercitata de Rakes, cei trei frați nu sunt gata sa se predea.
Pe masura ce familia iși aduna puterile pentru a se lupta cu Rakes, dinamica fraterna se schimba. Odata ajuns la maturitate, ambițiile și incercarile lui Jack afecteaza echilibrul de putere dintre cei trei. Visand la costume scumpe, mașini puternice și femei frumoase, Jack pune la cale propria afacere de contrabanda, impreuna cu prietenul sau Cricket (Dane DeHaan) care il ajuta sa construiasca alambice mai mari și mai puternice, in ciuda impotrivirii lui Forrest. Jack incepe sa aiba din ce in ce mai mult succes, vanzandu-și marfa lui Floyd Banner (Gary Oldman), un gangster pe care acesta il idolatrizeaza. Viețile celor trei frați sunt pe cale sa se schimbe radical odata cu apariția frumoasei Maggie (Jessica Chastain), care ascunde un secret și care ii capteaza atenția precautului Forrest, și a pioasei Bertha (Mia Wasikowska), care ajunge incet-incet in brațele lui Jack.
Curand, Jack devine neglijent, iar consecințele vor duce la o serie de evenimente ce vor pune sub semnul intrebarii loialitatea dintre cei trei frați, periclitandu-le totodata și viețile. Hotarați sa lupte pentru ceea ce le aparține, frații Bondurant se inarmeaza și pornesc la lupta cu forțele corupte ale legii intr-o infruntare care va stabili cine conduce ținutul cu cel mai mare trafic de bautura din lume.

Caracteristici
Suport media BD
Regia
Interpreți
Ecran 16x9
Durata(minute) 115
Premiera 2012
Audio 5 1
Titrări Romana
Clasificare IM-18
Titlu original LAWLESS
Etichete:

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ÎN AFARA LEGII / LAWLESS - BD

  • Producători INDIES
  • Cod produs: BD00000203
  • Disponibilitate: Lipsă stoc Furnizor
  • 19,90 lei

Acest film poate fi vizionat numai de pe un dispozitiv echipat cu unitate BluRay (Bluray Player, PlayStation etc...)


Produse asemănătoare