Mandrie și Prejudecată Vol. 1

Mandrie și Prejudecată Vol. 1
Producător: BBC
Cod produs: DVD-6426054000058
EAN: 6426054000058
Disponibilitate: Stoc epuizat
Preţ: 14,90 lei
Fără TVA: 12,52 lei

Titlu original: PRIDE AND PREJUDICE
Interpreţi: Colin Firth, Jennifer Ehle, David Bamber, Crispin Bonham-Carter, Anna Chancellor, Susannah Harker, Barbara Leigh Hunt, Adrian Lukis, Julia Sawalha, Allison Steadman și Benjamin Whitrow
Regizori: Simon Langton

Conținut: Mândrie Și Prejudecată episoadele 1, 2 și 3

Sinopsis: Câștigătoare a prestigioaselor premii EMMY și BAFTA, seria "Mândrie și Prejudecată" e una dintre cele mai minunate adaptări de televiziune, în care decoruri somptuoase, imagini de referinţă și interpretări superbe se combină pentru a evoca, în modul cel mai fidel, clasicul roman al scriitoarei Jane Austen. La baza acestei povești pline de emoţie și acţiune stă relaţia dintre dl. Darcy, un tânăr și bogat celibatar, și Elizabeth Bennet, o tânără domnișoară extrem de inteligentă. Adaptată de scenaristul Andrew Davis, seria a beneficiat de o energie rar întâlnită într-o ecranizare de epocă, susţinută de interpretarea plină de pasiune a lui Jennifer Ehle precum și de prezenţa electrizantă a lui Colin Firth. Seria BBC "Mândrie și Prejudecată" a devenit peste noapte un mare succes de box office, ocupându-și locul în galeria celor mai vizionate drame de televiziune din istorie.

 

Caracteristici
Suport mediaDVD
RegiaSimon Langton
InterprețiColin Firth, Jennifer Ehle
MuzicaCarl Davis
ImagineColor
EcranLat
Durata(minute)163
Premiera1995
TitrariRomana

Câştigătoare a prestigioaselor premii EMMY şi BAFTA, seria "Mândrie şi Prejudecată" e una dintre cele mai minunate adaptări de televiziune, în care decoruri somptuoase, imagini de referinţă şi interpretări superbe se combină pentru a evoca, în modul cel mai fidel, clasicul roman al scriitoarei Jane Austen. La baza acestei poveşti pline de emoţie şi acţiune stă relaţia dintre dl. Darcy, un tânăr şi bogat celibatar, şi Elizabeth Bennet, o tânără domnişoară extrem de inteligentă. Adaptată de scenaristul Andrew Davis, seria a beneficiat de o energie rar întâlnită într-o ecranizare de epocă, susţinută de interpretarea plină de pasiune a lui Jennifer Ehle precum şi de prezenţa electrizantă a lui Colin Firth. Seria BBC "Mândrie şi Prejudecată" a devenit peste noapte un mare succes de box office, ocupându-şi locul în galeria celor mai vizionate drame de televiziune din istorie.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Etichete: Drama
Produse asemănătoare
E-MEDIA ® Toate drepturile rezervate