• OAMENII COMPANIEI / COMPANY MEN, THE - DVD
Descriere

Bobby (Ben Affleck) este un tanar de 37 de ani a carui cariera la o mare companie americana a fost pana acum un succes!
Problemele sale si ale altor angajati de la GTX apar atunci cand sunt rand pe rand concediati, deoarece compania incearca sa supravietuiasca in anii crizei economice.
Unul cate unul, persoane care se obijnuisera sa traiasca la un anumit standard se confrunta cu problemele financiare legate de stoparea veniturilor lor salariale in drama Oamenii companiei/ The Company Men. Reactiile sunt variate, in functie de caracterul pe care il are fiecare dintre ei. Bobby nu va dezarma, deoarece nu doreste sa isi dezamageasca sotia si copii, cei care investisera o mare incredere in posibilitatile lui. El va accepta chiar temporar o slujba de tamplar propusa de fratele sotiei sale, mai mult pentru a-l umili.
Phil (Chris Cooper) nu adopta aceeasi atitudine si alege calea sinuciderii cu ajutorul monoxidului de carbon dupa ce realizeaza ca “viata sa s-a sfarsit”. Va reusi Bobby sa revina acolo unde ii era locul sau va rata la fel ca multi altii care au devenit victime ale crizei economice? Nu rata Oamenii companiei/ The Company Men, o drama exceptionala in car Ben Affleck joaca alaturi de Tommy Lee Jones si Kevin Costner.

Caracteristici
Suport media DVD
Regia
Interpreți
Premiera 2010
Titrări romana
Titlu original COMPANY MEN, THE
Etichete:

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

OAMENII COMPANIEI / COMPANY MEN, THE - DVD

  • Producători INDIES
  • Cod produs: DD00002023
  • Disponibilitate: Lipsă stoc Furnizor
  • 19,90 lei


Produse asemănătoare

Ierburi / Weeds - Sezonul 6 - DVD (3 discuri DVD)
CUSCRII / IN LAWS, THE - DVD
POVESTEA JUCĂRIILOR 2 / TOY STORY 2 - DVD