Informații despre livrare

Transportul produselor se realizeaza prin curierat rapid sau Poșta Română
Pentru comenzi peste 99.90 lei transportul în Romania poate fi gratuit prin Poșta Română, sau prin Fan Courier (numai pentru localitățile pentru care  Fan Courier nu percepe taxe suplimentare pentru kilometrii parcursi, pentru celelalte localități veți plăti numai taxele suplimentare/km parcurși de la cel mai apropiat punct de lucru la destinație).

În functie de zona de livrare costul de transport poate fi diferit, și poate fi vizualizat cu funcția "Estimare costuri și taxe de livrare" de pe pagina coșului de cumpărături. În cazul în care taxele de transport diferă de cele din comandă (situația expresă în care apar taxe suplimentare) veți fi contactat prin e-mail sau telefonic și aveți posibilitatea să acceptați noile taxe

Pentru livrari prin Fan Courier, în localitati in care transportatorul nu are punct de lucru, se percep taxe suplimentare/km parcurși de la cel mai apropiat punct de lucru la destinație.

Lista cu localitatile unde Fan Courier nu percepe taxe suplimentare poate fi descărcată de aici.

Termenul de livrare a produsului va fi cel agreat de dumneavoastră, înscris în comandă şi pe factura proformă, dar fără să depăşească 30 de zile de la primirea comenzii.

La livrare vă rugăm să vă asiguraţi că produsul este ambalat, integru, şi este însoţit de documentele fiscale.

Orice reclamaţie ulterioară iese din aria de responsabilitate a www.filmedecolectie.ro.

Modalitatea de plată a produsului va fi cea pe care o veţi selecta pe parcursul cumpărării de pe site-ul www.filmedecolectie.ro