Informații despre plata cu cardul

1. Cum cumpar produse de pe site-ul WWW.FILMEDECOLECTIE.RO?
FILMEDECOLECTIE.RO vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"
b. Introduceti datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre FILMEDECOLECTIE.RO, nici de catre mobilpay.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, FILMEDECOLECTIE.RO si mobilpay.ro nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
Plata online folosind cardul - Se poate efectua plata online folosind cardul personal, in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, filmedecolectie.ro foloseste platforma mobilpay.ro.
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei mobilpay.ro.
Filmedecolectie nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.
Pe extrasul de cont va aparea tranzactia cu denumirea "filmedecolectie.ro".

2. Politica de securitate
Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de mobilpay.ro.

mobilpay.ro si comerciantii inrolati nu au access la datele cardului dvs., toate fiind trimise DIRECT catre sistemele Mastercard sau Visa in functie de tipul cardului utilizat.

Toate datele sunt procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256bits, sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. (Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria plăților cu cardul) reprezintă un set extensiv de cerințe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor masuri solide de securitate a datelor.)

3. Metode de plata
Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www.filmedecolectie.ro