Termeni și condiții

Termeni şi condiţii
Folosirea acestui site de către orice utilizator implică prin simpla sa accesare acceptarea, fără limitări şi calificări, a termenilor şi condiţiilor enumerate mai jos precum şi a condiţiilor de confidenţialitate.Pentru o utilizare corectă a acestui site se recomandă citirea cu atenţie a acestui set de reguli. Orice plângere ulterioară în legatură cu nerespectarea acestora nu va putea fi imputată proprietarului acestui site.Serviciile www.filmedecolectie.ro sunt oferite de către compania SC E –Multimedia Distribution SRL şi presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor şi a regulilor de confidenţialitate sub care sunt furnizate aceste servicii.
Termenii şi condiţiile oferite de www.filmedecolectie.ro, precum şi condiţiile de confidenţialitate pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă a utilizatorului.
Utilizatorul va avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare trebuie să înceteze imediat folosirea serviciilor www.filmedecolectie.ro.

1. Cum cumpăr pe www.filmedecolectie.ro ?

Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adaugă în coş";
Continuati navigarea in magazinul nostru virtual adaugand in cos toate produsele care le doriti. In orice moment puteti vedea, modifica sau elimina produsele alese din "Cosul de cumparaturi".
In momentul in care doriti sa trimiteti comanda apasati "Finalizare comanda"
Creati-va un cont nou sau autentificati-va la cel existent daca aveti deja unul;
Introduceti datele dvs. personale. Clientul are obligatia de a introduce informatiile personale cerute de formularul de inscriere pe site corecte si reale.Nume, prenume, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail- in cazul persoanelor fizice, reprezinta informatii obligatorii pentru preluarea si procesarea comenzilor. Toate datele sunt procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256bits, sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. (Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria plăților cu cardul) reprezintă un set extensiv de cerințe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor masuri solide de securitate a datelor.)
Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, SC E-Multimedia Distribution SRL si PlatiOnline nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.
Alegeti metoda de livrare si metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Confirma si trimite comanda".
In cazul in care ati ales plata in numerar comanda dvs. este inregistrata si in scurt timp va fi expediata. Daca ati ales sa platiti prin credit/debit card veti fi redirectionat catre pagina www.PlatiOnline.ro pentru a introduce datele despre credit/debit card.
Transporul rapid si expres in Bucuresti si in tara se va efectua cu firma Fan Courier
Plata ramburs se accepta numai pe teritoriul Romaniei.
Daca tranzactia prin card a fost reusita vi se vor oferi informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Dreptul de autor

Întreg conţinutul site-ului www.filmedecolectie.ro este proprietatea Societaţii şi/sau a furnizorilor săi şi intră sub incidenţa Legii 8/1996 actualizată, cu privire la protecţia dreptului de autor. Este interzis în mod expres sub sancţiunea răspunderii penale, civile sau administrative folosirea fără acordul societăţii a oricăror elemente ale conţinutului site-ului. Utilizatorilor le este interzis să distribuie, modifice, transmită (inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere), folosească pentru uz public sau comercial orice material conţinut în acest site fără acordul scris al Societăţii.
Societatea a luat măsuri pentru acurateţea informaţiilor existente pe acest, însa nu garantează exactitatea şi acuratetea lor, societatea neputând fi facută responsabilă pentru acest lucru. Societatea nu va putea fi facută responsabilă pentru nicio cheltuială sau prejudiciu suferit de un utilizator/client, prin încălcarea termenilor şi condiţiilor enumerate mai sus sau a legislaţiei în vigoare cu privire la protecţia drepturilor de autor.

3. Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PlatiOnline. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:
 Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. SC E –Multimedia Distribution SRL si www.PlatiOnline.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate www.PlatiOnline.ro" si "Politica de confidentialitate SC E-Multimedia Distribution " pentru mai multe informatii despre subiect.  Datele şi informaţiile personale furnizate de către utilizatori sunt protejate prin certificate digitale şi sunt guvernate de prevederile Legii 677/2001 şi a altor dispoziţii legale aplicabile. Plata cu ajutorul cardului bancar presupune, după parcurgerea paşilor ce conduc la finalizarea comenzii, transferul către pagina de plată (securizată) unde veţi introduce datele cardului dvs. SC E-Multimedia Distribution SRL nu stochează nicio informaţie legată de cardul dvs. Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii, persoana vizată îşi dă acordul expres şi fără echivoc că datele sale personale să fie prelucrate în conformitate cu legislaţia în vigoare, conform condiţiilor de confidenţialitate stipulate la capitolul “confidentialitate”.

4. Responsabilitate

Utilizarea acestui site este în totalitate pe responsabilitatea dumneavoastră.
Societatea şi societăţile sale afiliate, functionarii, directorii, agenţii sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea, intreţinerea sau oferirea serviciilor şi a produselor site-ului, nu sunt răspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legatură cu utilizarea acestui site sau a conţinutului său.
Societatea nu îşi asumă nicio responsabilitate şi nu va fi răspunzatoare pentru nicio daună cauzată de unii virusi care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site.
Societatea îşi rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site.
Societatea şi furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afisare, în ceea ce priveşte informaţiile, preţurile, caracteristicile, imaginile etc. Imaginile produselor sunt puse pe site cu titlu de exemplu, acestea putând diferi în ceea ce priveşte caracteristicele lor faţă de imaginile reale ale produselor, fără ca societatea să poată fi făcută răspunzatoare pentru aceasta.
Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare a unor produse sau servicii, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.
SC E-Multimedia Distribution SRL nu oferă nicio garanţie că:

5. Utilizarea abuziva si frauda

Utilizarea abuzivă sau ilegală a acestui site se sancţionează conform prevederilor legale în vigoare, find interzisă în mod expres utilizarea site-ului în alte condiţii decât cele descrise. Sunt deasemenea interzise fraudarea site-ului şi a datelor folosite de către operator. Operatorul va notifica de îndată autorităţile în drept cu privire la orice încălcare a legiilor în vigoare, în vederea luării măsurilor administrative, civile sau penale aplicabile.

6. Litigii

Prin accesarea site-ului (vizitarea şi cumpărarea de produse) şi înregistrarea datelor cu caracter personal, sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile enumerate mai sus. Deasemenea sunteţi de acord şi cu regulile de confidenţialite enumerate în capitolul “confidenţialitate”.
Orice litigiu intervenit în legatură cu folosirea acestui site va fi guvernat de legea română şi se va judeca de instanţele judecătoreşti din Romania. Înaintea oricărui litigiu se va încerca soluţionarea pe cale amiabilă a diferendelor ivite, şi numai în măsura în care soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, partea în drept se va adresa instanţelor judecătoreşti competente.

7. Oferte speciale, preturi, transport, termene de livrare si plata produselor

Pe parcursul funcţionării sale, site-ul www.filmedecolectie.ro va organiza derularea unor oferte speciale promoţionale, pentru care vă pune la dispoziţia clienţilor regulamente de derulare speciale care vor include condiţiile de participare, mecanismul promoţiei şi perioada ei de desfăşurare.
www.filmedecolectie.ro îşi va rezerva însă dreptul de a modifica şi/sau întrerupe unilateral şi fără înştiinţare prealabilă derularea oricărei oferte speciale.
www.filmedecolectie.ro îşi rezervă de asemenea dreptul de a restricţiona în mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice Client sau Utilizator asupra căruia are suspiciunea că încearcă să eludeze sau să utilizeze în mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte.
Preturile sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
Transportul se realizeaza prin curierat rapid, in functie de zona de livrare costul de transport poate fi diferit, astfel: pentru livrari in Bucuresti, costul transportului estimativ find de aproximativ 14,50 lei (cu TVA) prin Posta, 14,50 lei (cu TVA )prin Fan Courier; pentru livrari in tara, in orasele mari, costul de transport estimativ find de aproximativ 23,5, RON (cu TVA), iar in orasele mici si zonele rurale costul de transport estimativ este de 35 RON (cu TVA).
Termenul de livrare a produsului va fi cel agreat de dumneavoastră, înscris în comandă şi pe factura proformă, dar fără să depăşească 30 de zile de la primirea comenzii.
La livrare vă rugăm să vă asiguraţi că produsul este ambalat, integru, şi este însoţit de urmatoarele documente: factura fiscală şi chitanţă (daca este cazul).
Orice reclamaţie ulterioară iese din aria de responsabilitate a www.filmedecolectie.ro.
Modalitatea de plată a produsului va fi cea pe care o veţi selecta pe parcursul cumpărării de pe site-ul www.filmedecolectie.ro
Încheierea unei comenzi presupune în mod implicit:
  1. Obligaţia SC E-Multimedia Distributions SRL de a livra produsul în condiţiile selectate şi agreate de către Client.
  2. 
Obligaţia Clientului de a achita contravaloarea produsului şi, după caz a transportului sau a altor servicii, conform cu opţiunile pe care le-a selectat şi le-a agreat.
  3. Încheierea unei comenzi are loc la finalul procesului de cumpărare şi este determinată de apăsarea de către client a butonului “Finalizează Comanda”, urmată de afişarea şi trimiterea în format electronic a facturii proforme aferentă comenzii respective Metode de plată.
Plata produselor de pe http://www.filmedecolectie.ro se poate face în 2 moduri:
Ramburs (plata la livrare în momentul primirii coletului). Presupune achitarea contravalorii produselor cumpărate în momentul primirii coletului şi a facturii fiscale.
Ordin de Plata. Plata se face direct în contul bancar al SC E-Multimedia Distribution SRL, RO09BTRL04801202M94065XX, Banca Transilvania, Sucursala BT Bucuresti Chibrit. Expedierea produselor are loc după confirmarea intrării banilor în contul nostru.
Card bancar (cu cardul online).
Plata cu ajutorul cardului bancar presupune, după parcurgerea paşilor ce conduc la finalizarea comenzii, transferul către pagina de plată (securizată) unde veţi introduce datele cardului dvs. Nu stocăm şi nu tranzităm nicio informaţie legată de cardul dvs. Toate aceste date se introduc direct în pagina specială a procesatorului de plaţi electronice PlatiOnline.

8. Dreptul de denunţare unilaterală a contractului și condiții de returnare

Puteţi solicita returul de produse în urmatoarele situaţii:
- Produsul nu este conform cu specificaţiile de pe site: 
 Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră, puteţi solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veţi plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC E-Multimedia Distribution SRL.
- Produse deteriorate.
 Produsele expediate de SC E-Multimedia Distribution SRL sunt trimise conform certificatelor de calitate, însa dacă produsul a fost primit deteriorat, atunci vă rugăm să ne comunicaţi în termen de 2 ore de la primirea produsului si acesta va fi inlocuit.
- Produse livrate greşit 
 Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalaţi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de SC E-Multimedia Distribution SRL.
Renunţarea la cumparăre în alte condiţii decât cele prezentate mai sus: conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.“
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

9. Protecţia datelor şi indicaţii privind utilizarea datelor

Societatea S.C. E-Multimedia Distribution S.R.L. apelează la varii si complexe măsuri de securitate tehnice şi organizatorice, pentru a proteja datele Dvs., in aceiasi mǎsura cu ale sale, pentru preintampinarea si eradicarea manipulărilor accidentale sau intenţionate si a accesării lor de către persoane neautorizate.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 ( modificata si completata) despre protectia persoanelor in legatura cu prelucrarea datelor (cu caracter personal) si libera circulatie a acestor date, si conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. E-Multimedia Distribution S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de vizitatori si membrii inregistrati pe www.filmedecolectie.ro .
Societatea S.C. E-Multimedia Distribution S.R.L. utilizează şi păstrează informaţiile transmise de Dvs. exclusiv în scopul prelucrării cererilor Dvs. Numai în cazul în care solicitaţi în mod expres acest lucru, vom utiliza datele Dvs. pentru a vă putea furniza în continuare informaţii despre societatea noastră, respectiv produsele şi oferta noastra de servicii.
Dacă accesaţi paginile noastre web, webserverii noştri salvează în mod standard adresa IP a internet service providerului Dvs., pagina web pe care o accesaţi, cât şi data şi durata vizitei Dvs. Sub nicio formă (nici în extras), aceste date nu vor fi furnizate cu alte destinatii (tertilor), ele find evaluate, exclusiv, în scopuri statistice. Va asiguram ca datele vor fi utilizate numai pentru monitorizarea preferinţele vizitatorilor şi pentru formarea optim-corespunzătoare a website-ului.
Datele personale ale abonatilor si vizitatorilor sunt furnizate noua din momentul crearii unui cont pe www.filmedecolectie.ro . Aceste datele personale pot fi prelucrate de S.C. E-Multimedia Distribution S.R.L. in scopul furnizarii in conditii optime a servicilor sale. Precizam si garantam ca datele dumneavoastra NU vor fi supuse unei evaluari personalizate.
Conform Legii nr. 677/2001, persoanele inscrise pe www.filmedecolectie.ro beneficiaza de:
1. dreptul de acces;dreptul de interventie asupra datelor;garantia de a nu fi supus unei decizii individuale;dreptul de a se adresa justitiei.
Totodata, vizitatori si membrii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, membrii pot folosi serviciile oferite de site (self-service) sau pot face o cerere prin e-mail la adresa magazin@emediashop.ro.
In afara de datele trimise de catre vizitatori si membrii, server-ele S.C. E-Multimedia Distribution S.R.L. colecteaza automat anumite date de identificare non-personale, cum ar fi adresa de IP a calculatorului de la care este accesat site-ul, adresa expeditorului, site etc. Toate aceste date pot fi folosite de catre S.C. E-Multimedia Distribution S.R.L. pentru a imbunatati sevicile oferite publicului interesat.

S.C. E-Multimedia Distribution S.R.L.
Adresa: Sat Balotesti, comuna Balotesti, str. Daliei 4F, jud Ilfov
Nr înregistrare: J23/1413/22.05.2012; CUI: RO30225617
IBAN RO09BTRL04801202M94065XX, Banca Transilvania, Sucursala BT Bucuresti Chibrit
Tel. 021-317.45.91 Fax. 021-317.45.31,

E-MEDIA ® Toate drepturile rezervate